Najnovšie recenzie zo sekcie Blesky k fotoaparátom
- Nízka cena
- Rozmery
- Váha
- Jednoduchosť
- Veľmi nízka spotreba batérii
- K baleniu je pridávaný difúzor
- Blesk celkovo pôsobí veľmi jednoducho (až nekvalitne)
- Sila blesku sa nedá nastaviť manuálne, manuálne sa dá nastaviť iba zoom.
- Stupne natáčania hlavy sa dajú ovládať len v horizontálnej polohe (fotoaparátu) čiže pri fotení vertikálne (pri nasvecovaní o strop ) je blesk v podstate nepoužiteľný.
- Zbytočne zložité a nepraktické vkladanie batérii do tela blesku.
- Natáčanie hlavy sa časom opotrebuje a uvoľňuje sa samovoľne.
Blesk Metz mb-36 AF-5 odporúčam, je to dobrá voľba pre začiatočníkov alebo pre pokročilých ako doplnok strobovania a nasvecovaním scény a odpaľovania z diaľky. Pre fotenie priamo na fotoaparáte (a nasvecovaní o strop) je použiteľný len vo vertikálnej polohe fotoaparátu keďže nie je možné natáčať hlavu v osy blesku. Cena k pomeru výkon je prijateľná.
- Nízka cena
- Rozmery
- Váha
- Jednoduchosť
- Veľmi nízka spotreba batérii
- K baleniu je pridávaný difúzor
- Blesk celkovo pôsobí veľmi jednoducho (až nekvalitne)
- Sila blesku sa nedá nastaviť manuálne, manuálne sa dá nastaviť iba zoom.
- Zbytočne zložité a nepraktické vkladanie batérii do tela blesku.
- Natáčanie hlavy sa časom opotrebuje a uvoľňuje sa samovoľne.
- Vysoké smerné číslo
- Jednoduché ovládanie
- Vertikálne a horizontálne natáčajúci sa displej
- množstvo zaujímavých funkcií
- časté prehrievanie sa (overhead)
- blesk po čase začal dymiť, už druhý krát ho budem posielať na reklamáciu s tým istým problémom.
- dokonca prestala fungovať automatika, silu a ostatné parametre musím nastavovať ručne.
Nissin Di 866 určite neodporúčam, keďže podobné problémy majú aj iní používatelia tohto blesku. Cena je lákavá, ale predsa sa oplatí priplatiť pár desiatok euro a kúpiť kvalitnejší.
- Vysoké smerné číslo
- Jednoduché ovládanie
- Vertikálne a horizontálne natáčajúci sa displej
- množstvo zaujímavých funkcií
- časté prehrievanie sa (overhead)
Je to systémový značkový blesk, ktorý splní všetky nároky používajúteľa fototechniky značky canon
- pomer cena/výkon, funkcie - skoro všetko čo potrebuje pokročílý fotograf, overený výrobca, ovládanie je v pohode (napriek častým výtkam na fórach k menu blesku - je to fakt jednoduché). Má P-TTL, možnosť upgradu firmware cez USB port
- kvalita vyhotovenia - oproti predošlému - aktuálnemu - modelu od Nikonu v rovnakej cenovej hladine - SB600 značný rozdiel v kvalite tela a celkového dojmu - pevnosť, kvalita povrchu, dvierka batérie, bezpečnostný mechanizmus úchytu - priemerný blesk od Nikonu urobil lepší dojem. Samozrejme toto je individuálny faktor "PROTI" - toto je prvé a jediné čo mi napadá ako možný nedostatok.
za danú cenu výborný blesk ak nevyžadujete super vonkajšie prevedenie a nevadí vám mierne "plasťákový feeling". Nemá funkciu Master/Controller. Dokáže uspokojiť aj náročného foto-experimentátora, strobistu a pod. Vie fungovať/spolupracovaťv móde SLAVE, resp. SERVO ako diaľkovo ovládaný blesk aj s inou značkou ako dedikovanou /t.j. nielen Pentax v tomto prípade.
- výkon
- prevedenie
- kvalita
- funkcie
maximálna spokojnosť
Je to vyborna pomocka pre nadsenych fotografov
- Vela moznosti nastavenia a pouzitia.
- Nebol dodany SK manual (nastastie bol prilozeny aspon EN manual).
- Blek by mohol byt fyzicky mensi pri pouziti inych napajacich clankov (alebo LiPo baterie).
Vyborny blesk s dobrym pomerom cena/vykon. Vela moznosti vyuzitia pre kreativneho foto-amatera alebo ako dalsi externy blesk aj pre profesionala. Osobne doporucujem pre majitelov zrkadloviek Canon.
- dostatočný výkon na bežné fotenie nejakých klubových akcií, možno občas nejaká svadba...
- osobne mi chýba odrazná doštička
Dobrý blesk pre nadšencov fotografie ;)
- vynikajuci vykon
- led svetielko na dosvetlenie videa
- moznost pouzitia ako dialkova spust
- manualne ovladanie zaostrenia
- chybajuce zabudovane "odrazatko"
- chybajuce infra oziarenie pred samotnou snimkou - miesto zaberu si osvetluje kratkymi vybojmi
Zatial ho mam velmi kratko na obsiahlejsie hodnotenie. S doterajsimi snimkami som velmi spokojny. Vyhovuje mi variabilita objektivu viacerymi smermi.
s produktom sa skvele pracuje, má dobré parametre a výkon
- malý, výkonný, za dobrú cenu
- pri nastavovaní treba ísť do menu čo môže byť niekedy trochu zdĺhavé...chcelo by to vyviesť funkcie priamo na tlačítka...
malý, výkonný, za dobrú cenu...mám ich dva...používam ich ako druhý a tretí blesk...a pri tomto použití som s nimi maximálne spokojný
- Univerzálnosť.
- Jednoduchá obsluha.
- Veľmi užitočné funkcie.
- Veľmi priaznivá cena.
- Chýba návod v slovenčine alebo češtine.
OK
Canon Speedlite 430EX III-RT
Pridané: 5. decembra 2011
(naposledy upravené 5. decembra 2011)
Zakúpený v Extreme Digital zRt
- Lebo som si ho dlhšie vyberal a mám foto canom 600 eos
- Nebol mi doručený manuál v slovenskom jazyku
Blesk dobre , extreme digital nula bodov môžu sa hambiť za takéto služby
- ovladanie, prislusenstvo - difuzor, farebne nadstavce
zatial najlepsie co som drzal v rukach
- 100% splnil moje očakávania
Canon je moja obľúbená značka a opäť ma nesklamala.
Zrkadlovka EOS-550D funguje na 100%, tak verím že s bleskom to bude rovnaké.
Ovládanie blesku je jednoduché, spracovanie výborné a výkon perfektný, splňuje moje požiadavky a očakávania.
Odporúčam výrobok všetkým
Kvalita.
- nemá význam písať, super mašinka
- vyššia cena, najradšej by som bol, keby ich dávali zadarmo :)
ok
vyborny blesk za dobru cenu
pracuje v rezime A alebo M
Zobrazujem 381 - 400 zo 408 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 19 [ 20 ] 21 Ďalšie »