Najnovšie recenzie zo sekcie Blesky k fotoaparátom
- Výkon
- Výdrž batérií /aj alkalických/, s NiMH je nabitý ihneď po zapnutí
- Presnosť TTL merania
- Difúzor
- Nič
Jednoznačne doporučujem.
- je to profi blesk
Fotím Nikonom a kompatibilita je neodlučitelná.Za dobrú cenu som blesk objednal.Mám ho len krátku dobu.
- neprehrieva sa tak rýchlo ako SB-900
- množstvo kreatívnych funkcií
- prehľadnosť a praktickosť ovládačov
- nastaviteľnosť hlavy blesku
Vynikajúci produkt značky Nikon, a "vlajková loď" medzi bleskami Nikon, vynikajúce rýchle a intuitívne ovládanie. Ja osobne som spokojný s bezdrôtovou funkciou blesku pri ktorej sa blesk ovláda malým zábleskom vstavaného blesku bez ovplyvnenia expozície ak si to sám fotograf nežiada, s produktom som spokojný aj s ohľadom na to že som ho ešte neprinútil aby ho vypla bezpečnostná teplotná poistka pri normálnom fotení, a to ani pri fotení v režime stroboskop. Produkt je určite vydarenou náhradou menšieho zakopnutia spoločnosti Nikon s bleskom SB-900, je to posun v pred a za seba môžem povedať že som spokojným majiteľom Nikon-u SB-910.
- dobrý výkon
kvalitnejší ako čina
- kvalitu tovaru som poznal
- najlepšia cena
dobrá kúpa
- plne kompatibilný s foťákmi EOS
- dostatočný výkon pre amatérske fotenie
- jednoduché ovládanie
- rýchle nabíjanie
- kompaktnosť
vhodný kompromis oproti čínskym neznačkovým pre amatéra s obmedzeným rozpočtom
veľká výhoda ETTL, TTL meranie
otočná hlava
synchro na obe lamely
- super vykon, ked si clovek zvykne na ovladanie je prehladne,svizne a lahko sa dopracuje k tomu co potrebuje, myslim ze aj spracovanie je na vysokej urovni
- cena/vykon
- zatial som nenasiel
- niekedy reaguje az na druhy dotyk (treba si zvyknut ako tuknut na displej)
produkt by som odporucil ja som s nim spokojny
- Spoľahlivý,dostatočný výkon,pomer kvalita/cena.
- Zatiaľ neviem.
Canon Speedlite 430EX III-RT
Pridané: 19. februára 2013
(naposledy upravené 21. februára 2013)
Zakúpený v Extreme Digital zRt
- Perfektna kompatibilita s fotoaparatom Canon eos 600d.
- Fotky su neporovnatelne krajsie oproti vstavanemu blesku.
- Mozete fotot hoci aj v uplnej tme.
- Zatial nic.
Povodne som planoval kupit lacnejsi blesk,dnes je na trhu uz vela moznosti,ale teraz uz viem ze som si vybral spravne a vobec nelutujem peniaze navyse. Poviem vam to jednoducho a kratko: ak mate fotoaparat Canon,kupte si k tomu blesk Canon.
- Všetko
Určite špička medzi profi bleskami
Neprehrieva sa
- dostatočný výkon
- množstvo funkcií
- viac úrovní výkonu
- otočná hlava
- podsvietenie displeja
Jedná sa o kvalitný produkt s dostatkom funkcií za primeranú cenu. Odporúčam.
- Systémový blesk strednej triedy s neprekonateľnou ergonómiou v mnohom prekoná aj profesionálny model Speedlight SB-900. vrelo odporučam....
- asi nic...:)
Pre kompaktnejšie rozmery a veľmi bohatú výbavu je v mnohom tento blesk vhodnejší než väčší a výkonnejší blesk SB-900. Ani majitelia profesionálnych zrkadloviek nebudú mať pri jeho používaní dojem, že sa jedná o amatérsky model. Okrem ťažšie otvoriteľných dvierok batériového priestoru nemá blesk žiadnu chybu.
Ergonómia ovládania je asi najlepšia zo všetkých bleskov, ktoré poznám. Čerešničkou na torte je jedinečný systém korekčných filtrov prepojený s vyvážením bielej. S podporou CLS systému je vhodný aj pre Strobistov, ktorí chcú využívať pokročilé i-TTL meranie a HighSpeed synchronizáciu.
Kedy má zmysel zvoliť radšej SB-900? Keď skutočne potrebujete maximálne výkonný blesk. SB-900 naviac využijete ako riadiacu jednotku, na ktorej sa dá vypnúť blesk (režim Commander). Pre tých, ktorí fotografujú s veľkou “kadenciou” je určite zaujímavá aj možnosť pripojenia externého battery packu.
Speedlight SB-700 svojimi vlastnosťami uspokojí nielen užívateľov amatérskych zrkadloviek, ale aj náročnejších fotografov. Jeho možnosti plne využijú až užívatelia Nikonov D90/D7000/D300s/D700, ktoré dokážu pracovať v režime Master/Commander a podporujú High Speed synchronizáciu blesku.
Dodávaný návod je podrobný s dobrými ilustráciami. Ako bonus sa k blesku dodáva malá knižočka o praktickom fotografovaní. Obidve publikácie sú k dispozícii registrovaným užívateľom, vo formáte PDF na stránkach technickej podpory.
- Pre začiatočníkov je výborný.
Odporúčam
- Spokojnost:-)
Paradny je,odporucam:-)
- Rychly
- Tichy
- Fotky su neporovnatelne lepsie ako s internym bleskom, za tu cenu nie je co vahat !
Odporucam, som s nim spokojny
Čo mu vytknúť? Nie je čo.
Veľmi dobrá voľba, vyzdvihujem odstránenie nedostatkov predchodcu SB 900.
- pre začiatočníkov úplne najlepší
- k blesku aj príručka s typmi ako a čo správne fotiť
- jednoduché ovládanie - po prečítaní príručky bude vedieť každý ako a čo sa robí
- ešte som nenašiel žiadne ,,proti"
Blesk používam málo asi druhý deň (dostal som ho na vianoce ale nevýhodou bolo, že e-shopy neponúkali k blesku baterky ale zase aspoň som si mohol kúpiť sám baterky podľa seba a kvalitné) Blesk je podľa mňa veľmi jednoducho ovládateľný, pri kúpe v e-shope som videl obrázky a trochu sa obával, či to budem vedieť ovládať ale po prečítaní užívateľskej príručky a vyskúšaní si všetkého (trvalo mi to asi pol hodinu) mi je všetko zrozumiteľné a jasné. Páči sa mi aj pribalená knižka typov od firmy Nikon - čo a ako fotiť s obrázkovými príkladmi a s porovnaniami so vstavaným bleskom. Myslím, že teraz ma už čaká iba sa naučiť správne blesk použiť v rôznych typoch prostredia ale to je už na každom osobitne + pomôžu asi každému internetové ,,pomôcky - typy, rady" Inak blesk hodnotím ako pre začiatočníka veľmi dobre.
- Jednoduchý a účinný
Odporúčam
Kvalita na 100 %
Zobrazujem 301 - 320 zo 408 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...21 Ďalšie »